FAQ

Veel gestelde vragen

Jazeker! Wanneer je als school een bestelling wilt plaatsen, kun je het beste contact opnemen via de telefoon 088-3745440 of per mail info@uitgeverijcontainer.nl. Wij hebben een speciale kortingsactie voor scholen waar we je graag meer over vertellen.

Wanneer je een grotere bestelling plaatst, kan het zijn dat je recht hebt op kwantumkorting. Neem contact op via de telefoon 088-3745440 of per mail info@uitgeverijcontainer.nl en wij informeren jou graag over de kortingsregelingen die wij hanteren.

Ja! Consumenten hebben het recht van retour. De retourkosten komen echter voor eigen rekening. Voor alle informatie over het retourneren, kun je kijken op de pagina de verzendkosten

 

Het kan natuurlijk voorkomen dat er een fout in één van onze boeken is geslopen. Graag horen wij welke fout je bent tegen gekomen. Wil je dit laten weten via de telefoon 088-3745440 of per mail info@uitgeverijcontainer.nl Alvast bedankt!

Klik op jouw naam rechts boven bij Login. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen.

Als je ingelogd bent, dan kun je direct met alle cursussen op de academy starten. Ga naar de desbetreffende cursuspagina en klik op “start cursus” om aan de slag te gaan.

In de cursus kun je onderaan elke les vragen stellen. We komen zo snel mogelijk bij je terug met het antwoord

Jazeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, ons advies is daarom om de video’s via Chrome of Firefox te bekijken.

Kom je er niet uit?

Neem gerust contact met ons op

Veelgestelde vragen