Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

Verzenden & ophalen

Wanneer je een bestelling plaatst, doen wij ons uiterste best deze dezelfde werkdag te versturen. De verzendkosten bedragen € 7,95 euro incl. BTW.

​Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen in onze winkel in Amersfoort, je betaalt dan geen verzendkosten. Wanneer je voor deze optie kiest, laten wij je via de mail weten wanneer de bestelling klaarligt. De openingstijden van onze winkel zijn: vrijdag en zaterdag open half 9 tot 10, 12 tot 13.00 uur en half 5 tot half 6.

​Koop je een licentie voor de e-learning video’s, dan betaal je geen verzendkosten. Je ontvangt de licentiecode in de mail.

Retourneren & ruilen

Ben je niet tevreden met je bestelling of wil je je aankoop ongedaan maken? Binnen 14 dagen kan er geretourneerd worden. Daarna is de aankoop definitief. Wanneer je ervoor kiest om jouw bestelling of een deel daarvan te retourneren, dan komen de portokosten voor eigen rekening. Stuur een mailtje met je bestelnummer en reden van retour naar info@uitgeverijcontainer.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Dit geldt niet voor de e-learning video’s, hiervan kan de aankoop niet ongedaan worden gemaakt. 

Indien je een verkeerde bestelling hebt geplaatst en een boek wil ruilen, komen de retour- en verzendkosten eveneens voor eigen rekening. Zorg er dus voor dat je je adresgegevens goed hebt ingevuld.

Adres kantoor

Dijkhuizen 13

7961 AE, Ruinerwold

Adres winkel

Recordweg 1
3821 AS Amersfoort
(vrijdag en zaterdag open)

Contact

Telefoon: 088-3745440

info@uitgeverijcontainer.nl

 

Ons Kvk: 52651045  en BTW nr: NL850536741B01

 

Verzenden & Retourneren