Over ons

Uitgeverij Container

Onze missie is om jou te stimuleren meer uit jezelf te halen

Kennis en leren is voor ons bij Uitgeverij Container altijd een passie en een hobby geweest. Het is dus niet verrassend dat we daarvan ons werk hebben gemaakt. Door de loop van de jaren heen is het online leren en de wereld van e-learning steeds groter geworden. We hebben vele instructeurs, cursisten en docenten mogen ontmoeten en zijn nog steeds reuze enthousiast over het digitale leren naast de lesboeken en taakondersteunende producten.

Allemaal gericht op beroepen in de uiterlijke verzorging.

Het team van Uitgeverij Container

Over Uitgeverij Container

Uitgeverij Container is gespecialiseerd in het ontwikkelen van studieboeken en e-learning video’s aan opleiders binnen de sector uiterlijke verzorging en individuele consumenten.

Onze studieboeken: 

  • zijn duidelijk, goed leesbaar en voorzien van mooie foto’s en illustraties.
  • zijn geschreven voor verschillende niveaus.
  • voldoen aan de opleidings- en exameneisen van verschillende opleidingen binnen de sector uiterlijke verzorging.
  • zijn actueel. Oudere titels worden tijdig herschreven, geredigeerd en opnieuw uitgegeven.

Onze E-learning video’s

Bij Uitgeverij Container kun je ook vanaf je laptop of mobiel leren voor een opleiding in de uiterlijke verzorging. We bieden hiervoor losse cursussen of complete pakketten aan met lessen voor pedicure en schoonheidsspecialiste.

Je krijgt na aanschaf van een losse cursus een half jaar toegang en na aanschaf van een compleet pakket een jaar toegang tot een onlineomgeving waar je de video’s kunt kijken. Alle examenonderdelen komen aan bod.

Opgericht in 1952

Uitgeverij Container werd in 1952 opgericht door Wieny Wanrooy-Ogterop, één van de eerste auteurs van lesboeken voor schoonheidsverzorging in Nederland.

Inmiddels is Uitgeverij Container uitgegroeid tot een begrip in lesmateriaal voor de uiterlijke verzorging. En aan jou de keuze of je liever uit lesboeken leert, of dit digitaal wilt doen.